Besluit over Ogtent komt later

Geschreven door on 21 april 2017

Het debat in de gemeenteraad van Duiven over de verkoop van cultureel centrum De Ogtent is uitgesteld. De oppositie wil eerst meer duidelijkheid over de financiële gevolgen van de verkoop. Ook wil het weten in hoeverre eerder gegeven informatie nog vertrouwelijk is. Het college wil De Ogtent graag verkopen, maar riskeert daarbij een verlies van zo’n 2 miljoen euro. B & W hebben formeel geen toestemming van de raad nodig als er geen geld bijgelegd hoeft te worden. Die kans wordt echter als heel klein geacht. Daarnaast wil het college rugdekking van de raad bij dit besluit.


Reader's opinions

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Current track
TITLE
ARTIST

Background