Sponsors
Adverteren

Bent u op zoek naar een groot publiek om uw product of dienst te promoten? Bij ons kunt u heel voordelig adverteren. De publieke radio is een groot en krachtig medium met een groot bereik en lage kosten voor commercials. Uw boodschap is krachtiger dan ooit!

Favoriet-A4-presentatie-728x1030

Waarom adverteren op de radio?

 • Groot bereik
 • Relatief goedkoop
 • Lokaal sterk
 • Selectief
 • Geen zapmedium en daardoor langere luistertijden
 • Flexibel en snel inzetbaar

RTV Favoriet
RTV Favoriet is de regionale omroep van De Liemers. U kunt RTV Favoriet ontvangen van Arnhem tot Emmerich (Duitsland) op 94.0 FM. Met 185.000 luisteraars per week is de radio hét middel om uw product of dienst kenbaar te maken in De Liemers en omgeving.

Doelgroep
Dankzij de zeer brede en gevarieerde programmering is een commercial voor een specifieke doelgroep bij ons mogelijk. Onze dagelijkse programmering richt zich op luisteraars tussen 18 en 55 jaar. Onze themaprogramma’s zenden wij op geselecteerde tijdstippen uit. Zo kunt u adverteren bij programma’s die het beste bij uw bedrijf passen.
Wij kunnen uw advertentie inplannen op de door u gewenste tijden. Wilt u liever dat uw boodschap tijdens een 50+-programma te horen is? Of misschien tijdens het sportprogramma, de spits of bij een jongerenprogramma? Geen probleem! Het kan allemaal.

Business-to-Business
Veel bedrijven twijfelen erover of zij wel moeten adverteren op de radio, omdat hun product/dienst bestemd is voor business-to-business en niet business to consumer. Gezien het brede luisterpubliek, waaronder ook (startende) ondernemers, is adverteren bij RTV Favoriet het geschikte medium bij uitstek om ook business-to-business te adverteren.

Business-to-Consumer
Iedereen luistert naar de radio. Of u parfum, schoenen, auto’s of bruidsjurken verkoopt, er luisteren altijd potentiële klanten. De commercial richt zich op uw klanten door de juiste combinatie van inhoud en tijdstip van uitzenden.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Tel: 0316 – 342 242
Mail: commercie@rtv-favoriet.nl

 

 

Startpakket-logo-1030x180

Altijd al willen weten hoe uw bedrijf klinkt op de radio? Maar bent u nieuw met het adverteren op dit medium?

RTV Favoriet helpt door een startpakket aan te bieden voor één maand. Dit is een voordelig pakket waarbij u kennismaakt met het adverteren op de radio.

Voor een bedrag van € 345,00 adverteert u een maand lang met een commercial. De commercial is 10x per dag te horen op het hele uur in de reclameblokken tussen 07.00 uur en 21.00 uur.

Het startpakket is ontwikkeld om de commercial vanaf moment één meteen te ‘boosten’. Hij zal 10x per dag te horen zijn. Dit zowel op werkdagen als in het weekend.

De productie doen wij van A tot Z.

Wij helpen met het uitzoeken van de (professionele) stemacteur, het eventueel schrijven van de teksten en het monteren van de commercial.

Nadat de maand voorbij is, kunt u geheel vrijblijvend instappen in één van onze pakketten. Deze pakketten zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar.

Startpakket:

 • 10x per dag
 • 7 dagen in de week
 • Ingesproken door een professionele stemacteur.
 • € 345,00

Productiekosten:

 • € 90,00 inclusief professionele stemacteur uit eigen stemmenbank

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Kennis maken met het adverteren op de radio?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Tel: 0316 – 342 242
Mail: commercie@rtv-favoriet.nl

 Favoriet FM

Jouw Favoriet!

Current track
TITLE
ARTIST

Background