26 juli 2017

Huntenpop DRU Park Ulft

Vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus vindt op het DRU Park in Ulft de 28ste editie van Huntenpop plaats. We hebben je daar al uitvoerig van op de hoogte gehouden. Wil je alles nog eens rustig nakijken, ga dan naar www.huntenpop.nl voor uitvoerige informatie.  
26 juli 2017

Country & Western Festival Zevenaar

Op vrijdag 11 augustus start in Zevenaar weer een weekend vol Country & Western-activiteiten. Als vanouds wordt vrijdagavond om 8 uur de aftrap gegeven in Vida Studio’s, dit keer met een optreden van countryband ‘Stoney’. Het hele weekend door is er van alles te doen, zien en beleven in het stadscentrum. Wil je het hele programma inzien, ga dan naar www.muziekstadzevenaar.nl/evenementen.
26 juli 2017

Antiek- en Curiosamarkt Apeldoorn

Misschien een leuke tip voor een dagje uit: de Antiek- en Curiosamarkt in Apeldoorn. Je vindt daar op donderdag 10 augustus op het Marktplein zo’n 300 kramen met een ruim aanbod aan spulletjes voor een betaalbare prijs. Ook hapjes en drankjes zijn te koop. De markt wordt gehouden van 9 uur ’s ochtends tot half 5 ’s middags en de toegang is gratis.
26 juli 2017

Activiteiten Braamhuis

In Het Braamhuis in Zevenaar kunnen mensen die met kanker te maken hebben terecht voor ontspanning. Er wordt van alles georganiseerd en het nieuwe programma vanaf september is bekend. Wil je aan bepaalde activiteiten deelnemen, meld je dan van te voren aan. Alle informatie lees je op www.braamhuis.nl. Via die site kun je je ook aanmelden.
26 juli 2017

Ruil & Reparatie Kring Duiven

Stichting Ruil & Reparatie Kring de Liemers in Duiven doet wel meer dan alleen maar repareren. Zo worden er tassen gemaakt van gerecycled materiaal, spullen gespaard voor een goed doel en fietsen opgeknapt voor hergebruik. Elke woensdagmiddag is de reparatiekring aan de Schoolstraat 9 open van 1 tot 4 uur. Koffie of thee, mét iets lekkers erbij staan klaar, gratis! En, ja, je kunt er ook gewoon met je kapotte spulletjes terecht.
26 juli 2017

Trefpunt alleengaanden Zevenaar

  Caleidoz Welzijn houdt op zaterdag 5 augustus weer een Trefpunt voor alleengaanden. Van 2 tot 4 uur ’s middags ontmoet je in een ontspannen sfeer mensen die net als jij alleengaand zijn. Tijdens de inloopbijeenkomst kun je afspreken om activiteiten te ondernemen. Denk hierbij aan samen fietsen, wandelen, koken, filmpje pakken. Andere initiatieven zijn ook welkom! De toegang bij De Hooge Bongert 3 is gratis.
26 juli 2017

Toeren met je klassieke motor!

  Motorclub ASOM uit Zevenaar verzorgt op zaterdag 5 augustus weer een toerrit met klassieke motoren van minstens 25 jaar oud. Het clubhuis aan de Edisonstraat 3 is vanaf kwart over 1 ’s middags open, om 2 uur start de tocht van zo’n 75 kilometer. Heb jij ook een oude motor en zin in een ontspannen ritje, dan ben je welkom.
26 juli 2017

Organiste speelt in Martinikerk Doesburg

  Op donderdag 3 augustus bespeelt organiste Kirstin Gramlich het Walcker orgel, het Freytag-kabinetorgel en het Flentrop orgel in de Maritinikerk in Doesburg. Het concert begint om 8 uur ’s avonds. Op www.stidomu.nl vind je alle informatie over dit concert.
26 juli 2017

Aanmelden bedevaart Kevelaer

  Op donderdag 7 september wordt weer de jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer gehouden. In alle plaatselijke katholieke kerken hangen posters met meer informatie over deze pelgrimstocht. Wil je hieraan meedoen, meld je dan vóór dinsdag 29 augustus aan. Voor vragen bel je met Ria van Hall, telefoonnummer: 0316-54 38 21.
26 juli 2017

Aanmelden kindervakantieweek Westervoort

  Op maandag 21 augustus start in Westervoort weer de jaarlijkse kindervakantieweek. Naast de vertrouwde activiteiten kunnen kinderen van de groepen 5 tot en met 8 dit jaar voor het eerst 2 nachtjes blijven slapen! Wil je meer weten of wil je je aanmelden, kijk dan op www.jc-creon.nl hoe dat moet. Of haal bij de balie van Sports Planet een programmaboekje met inschrijfformulier. Inschrijven kan nog tot 16 augustus.