Gemeente Duiven steunt GoClean Duiven

Geschreven door on 19 mei 2017

Woensdag hadden de wethouders Sjef van Groningen en wethouder Ton Spaargaren een ontmoeting met de initiatiefneemsters van GoClean in het gemeentehuis van Duiven. GoClean-Duiven is opgezet door Peggy Blaauw en Wendy van Heumen waarbij zij samen met de kinderen Quinty, Linde, Mirthe en Ilse hun woonplaats Duiven zwerfafvalvrij proberen te maken. GoClean wil scholen betrekken bij het opruimen van zwerfafval. Zij doet dit onder meer door excursies te organiseren waarbij basisschoolleerlingen kennis kunnen maken met dit onderwerp. De gemeente steunt dit initiatief graag en gaat de dames helpen door spullen en een ruimte beschikbaar te stellen.


Reader's opinions

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Current track
TITLE
ARTIST

Background