Wulf: 55% Heiß

Written by on 6 augustus 2018

Wat vind jij van de nieuwe single van Wulf?

Laden ... Laden ...

 

Via een van de grootste social platformen ter wereld moet je behoorlijk je best om ertussen uit te springen.

Liewe Albertsma plaatst op zijn YouTube-pagina geregeld covers, waaronder die van Triggerfinger (I Follow Rivers) en Rihanna (Disturbia). Hij wordt tweede in de internationale zangcompetitie van Ryan Seacrest, waar hij Sing van Ed Sheeran covert. Samen met Ramon de Wilde vormt hij het duo Wulfie & Nomar. In 2014 maken de twee hun eerste nummer, Arrow.  Als Wulf is hij in de zomer van 2016 te horen op Summer On You, de track van Sam Feldt en Lucas & Steve. Een jaar later wordt zijn solotrack Mind Made Up een behoorlijkehit. Begin 2018 wordt All Things Under The Sun zijn volgende single.

Nu zijn we alweer aan nummer 4. Waar Miss Montreal ooit de eer had voor Utopia is het nu de beurt aan Wulf. De nieuwe single is namelijk gemaakt voor een nieuwe dagelijkse talentenshow waar andere talentenshows stoppen, namelijk met de lancering van de professionele zangcarrière van acht talentvolle, veelbelovende artiesten.

 

 


Current track
Title
Artist

Background