Dua Lipa: Scheiss 75%

Written by on 28 januari 2019

Wat vinden jullie van de nieuwe Dus Lipa?

Laden ... Laden ...

 

Dua Lipa werd geboren in Londen en ging op 11-jarige leeftijd terug naar Kosovo waar haar ouders vandaan komen. Na een paar jaar weet ze haar ouders te overtuigen om toch terug te gaan naar Londen omdat ze dolgraag succesvol wilde worden als zangeres. In 2015 verschijnt haar eerste single, New Love, dat wordt opgevolgd door Be The One.

 

Ondertussen start haar eerste tournee door het Verenigd Koninkrijk en Europa en wordt Blow Your Mind (Mwah) in augustus haar volgende single.

 

Begin 2017 is Dua Lipa te horen op Scared To Be Lonely van Martin Garrix. Het wordt haar vierde top 10-hit. In 2018 wordt IDGAF (I Don’t Give A Fuck) haar volgende single waarmee ze niet veel later haar zevende top 10-hit op rij weet te scoren. In april levert ze met Calvin Harris het nummer One Kiss af. In 2018 wordt IDGAF (I Don’t Give A Fuck) haar volgende single waarmee ze niet veel later haar zevende top 10-hit op rij weet te scoren. In april levert ze met Calvin Harris het nummer One Kiss af.

 

En nu heeft ze haar eerste single van 2019 gelanceerd.

 


Current track

Title

Artist

Background