Dimitri Vegas & Like Mike ft. Frenna: 56% Heiß

Written by on 4 februari 2019

Wat vind jij van de nieuwe Dimitri Vegas & Like Mike ft. Frenna

Laden ... Laden ...

 

Dimitri Vegas en Like Mike zijn de broers Dimitri en Mike Thivaios, afkomstig uit België. Het tweetal krijgt bekendheid als Axwell ze vraagt mee te werken aan Leave The World Behind van The Swedish House Mafia.

De afgelopen jaren maakten ze de thema’s voor het Tomorrowland-festival en werkten daarvoor samen met onder meer Dada Life, Nervo en Afrojack.  Een jaar scoren ze, samen met Martin Garrix, hun eerste hit in de hitlijsten met het thema voor de 2014-editie van Sensation, Tremor.
Francis Edusei of wel bekend onder de naam Frenna zat met een groep rappers een weekje op Schiermonnikoog waar ze samen het album New Wave realiseerden. Langste SMS is één van de nummers waar Frenna mee weet op te vallen.
In juni 2015 staat zijn naam tussen de rappers die meewerken aan de track Laten Gaan. In december verschijnt de video bij Langste SMS.

 


Current track

Title

Artist

Background