The Chainsmokers ft. 5SOS: Heiß 80%

Written by on 11 februari 2019

Wat vind jij van de nieuwe single van The Chainsmokers ft. 5SOS?

Laden ... Laden ...

 

De Chainsmokers zijn de Amerikaanse dj’s en producers Andrew Taggart en Alex Pall die sinds 2012 samenwerken. Erase (dat ze samen maken met Priyanka Chopra) wordt hun eerste clubhit eind 2012. In het voorjaar van 2014 weet #Selfie hitlijsten te bereiken. Don’t Let Me Down (met Daya), bereikt de zevende plaats en groeit uit tot hun grootste succes in ons land. Closer (met Halsey), wordt hun eerste nummer 1-hit in ons land.

 

5SOS, de Australische band is in 2011 ontstaan en bestaat uit Luke Hemmings, Michael Clifford, Calum Hood en Ashton Irwin. Het viertal kent elkaar van school en begint liedjes te plaatsen op YouTube. De populariteit groeit snel en inmiddels keken al meer dan 5 miljoen bezoekers naar één of meerdere filmpjes van de heren. In november van 2012 verschijnt hun eerste single, Out Of My Limit. De groep gaat ook op tournee met One Direction tijdens hun wereldtour.

 


Current track

Title

Artist

Background