ELLIE GOULDING: HEIß 67%

Written by on 25 februari 2019

Is de nieuwe single van Ellie Goulding Heiß oder Scheiß?

Laden ... Laden ...

 

Elena Jane Goulding wordt in 2010 door de BBC uitgeroepen tot meest veelbelovende artiest. Eerder dat jaar was haar debuutalbum, “Lights” verschenen. In 2013 is de Britse zangeres in ons land een stuk succesvoller. Eerst leent ze haar stem aan I Need Your Love in een samenwerking met Calvin Harris. In 2015 is de zangeres te horen op de soundtrack bij de film Fifty Shades Of Grey op de track Love Me Like You Do. Na een relatief rustige periode is Ellie in oktober van 2018 terug via Close To Me, een samenwerking met Diplo en Swae Lee. En nu heeft ze wederom een nummer mogen schrijven en zingen voor een film genaamd Fighting with My Family.

 


Current track

Title

Artist

Background