Brommertoertocht door de Liemers

Written by on 7 juni 2019

Gruosna 838, de activiteitencommissie van carnavalsvereniging De Deurdreiers uit Groessen, houdt op zaterdag 15 juni voor de derde keer een toertocht voor brommerrijders. Iedereen die een brommer heeft kan meedoen.

De brommertoertocht door de Liemers begint langzaam een begrip te worden. Steeds meer liefhebbers sluiten aan.

De tocht op is ongeveer 100 kilometer lang, gesplitst in een deel voor de pauze en een deel na de pauze. Anders dan voorgaande jaren is dat de route niet is bewegwijzerd. Er wordt gereden met voorrijders, mensen die de route hebben uitgezet.

Aanmelden kan door een email te sturen  naar: brommerskieken@deurdreiers.nl

Deelname kost 8 euro. Dat is inclusief wat te eten en te drinken in de pauze. Op 15 juni wordt vanaf 09.30 uur verzameld op het terrein van Showband KDO aan de Commendereij 20 in Groessen. De start aldaar is om 10.30 uur. Rond het middaguur is de pauze op Den Oldenhoek 8 in Groessen. Rond 14.30 uur is de stoet weer terug.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background