Ooyse Landloop weer een succes

Written by on 12 juni 2019

Zondag stonden Ooy en Oud-Zevenaar voor de 20-ste keer in het teken van de Ooyse landloop. Er deden in totaal ruim 500 mensen mee.

De volwassenen konden kiezen uit twee routes: 5 kilometer en 10 kilometer. Het parcours leidde onder andere langs De Breuly, door Ooy en over de Ooyse Dijk.Voor de kinderen was er een route van 1 kilometer samengesteld door Oud-Zevenaar.

En voor de allerkleinsten was er ‘een rondje om de kerk’,  van 500 meter. De 10 kilometer werd gewonnen door Tom van Beusekom in een tijd van 34 minuten en 3 seconden.Bij de dames was de eerste prijs voor Ilse van de Wijgert, met een tijd van 38.41.Bij de 5 kilometer wonnen Edwin Wissema met een tijd van 15.52, en Eline de Jong met een tijd van 18.06.De verschillende jeugdwedstrijden werden bij de jongens gewonnen door Sam van Olden, Tygo Holtrop, Mats Bos en Yvo van den IJssel.Bij de meisjes wonnen Nikki Langeveld, Livia Geurts, Saskia de Jong en Evi Sliedrecht.


Current track

Title

Artist

Background