Motie van wantrouwen voor Zevenaarse wethouder van Loon

Written by on 3 juli 2019

De Zevenaarse wethouder Anita van Loon kan haar werk niet aan, volgens de fracties van SP en VVD. Daarom hebben zij een motie van wantrouwen voor haar klaar liggen. Het is een agendapunt vandaag op de raadsvergadering.

Een te grote portefeuille van wethouder Van Loon (Lokaal Belang) waar veel niet goed gaat, al dus de VVD en SP. Volgens hun is de maat vol. Ondanks dat ze na haar aantreden alle krediet had gekregen, vind men dat zij haar portefeuille niet kan overzien.

In de motie van wantrouwen die op de agenda staat van de raadsvergadering, noemen de fracties met name Hal12, het verdwenen mantelzorgcompliment, gedoe bij RTV Favoriet, de sluiting van de Willibrordusschool in Spijk, het leerlingenvervoer, de afronding van het dossier Platanenlaan (nieuwbouw van basisscholen Lindenhage en Het Kofschip) enniet te vergetenhet miljoenentekort op jeugdzorg en de Wmo (wet maatschappelijke ondersteuning). De raadsvergadering begint woensdagmiddag om 14.00 uur bij de Vida Dansstudio.

Nagekomen bericht: zojuist (woensdag 3 juli) heeft Wethouder Anita van Loon bekend gemaakt onmiddellijk met al haar werkzaamheden te stoppen.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background