Bibliotheek Zevenaar wordt gezondheidscentrum.

Written by on 21 juli 2019

Het zal menige inwoner van Zevenaar niet zijn ontgaan dat er een grote renovatie/ ombouw en uitbreiding heeft plaatsgevonden aan het gebouw van de voormalige bibliotheek Lentemorgen in Zevenaar.

Onmiddellijk na de verhuizing dit jaar van de bibliotheek naar Hal 12 op het terrein van de BAT zag Wim Van Keulen van Van Keulen Vastgoed Beheer de mogelijkheden hier zijn wens in vervulling te laten gaan, namelijk de bouw van een gezondheidscentrum. Ook het dienstencentrum van de Hooge Bongert werd gekocht en zo aangepast dat het een verbinding heeft met het nieuwe gezondheidscentrum.

 Het gebouw zal straks ruimte bieden aan een Huisartsenpraktijk, een Gynaecoloog, een consultatiebureau voor preventieve gezondheidszorg en een kinderarts. Ook de organisatie STMG Thuiszorg zal hier haar onderkomen vinden.

Het gebouw is geheel duurzaam verbouwd met gebruikmaking van de nieuwste technieken op het gebied van energievoorzieningen. Er zijn o.a. warmtepompen en warmteterugwinningssystemen geïnstalleerd.

Het is nog niet bekend wanneer de opening van het geheel verbouwde pand zal plaatsvinden.


Current track

Title

Artist

Background