Presentatie Herwen 20e eeuw in Huize Aerdt.

Written by on 23 juli 2019

Ad Grob toont 11 augustus een presentatie over Herwen in de 20e eeuw. Hij gaat dit doen in samenwerking met Jeroen Fierkens (Villa Copera). In deze presentatie bespreekt en toont men de Herwense grenzen in 1900 t/m de grenzen van het dorp zoals die waren in 2000.

Voordat deze presentatie tot stand kon komen zijn vele jaren van verzamelen en medewerking van velen nodig geweest. De Presentatie start om 11:15 uur en zal later in de middag nogmaals herhaald worden.

Villa Copera zal u van koffie, een hapje en een drankje gaan voorzien. Op de binnenplaats zullen tafels staan om onder het genot van een drankje nog wat ouwe koeien uit de sloot te halen. Ook zal er muziek aanwezig zijn en een springkussen voor de kinderen.

Mocht u nog interessante foto’s van huizen of gebouwen hebben dan verneemt Ad Grob dit gaarne van u. Tot ziens op 11 augustus.


Current track

Title

Artist

Background