Taken opgestapte Zevenaarse wethouder Van Loon overgenomen.

Written by on 23 juli 2019

Na het vertrek van wethouder Anita van Loon (Lokaal Belang) uit Zevenaar hebben het College van Burgemeester en wethouders gezocht naar kandidaten die een deeltaak van haar portefeuille over konden nemen. Dat zij een omvangrijk pakket had blijkt uit de verdeling welke nu tot stand gekomen is.

Burgemeester Lucien van Riswijk krijgt Alcohol/ drugsgebruik en Volksgezondheid in zijn portefeuille. Ook zal hij het aanspreekpunt van de inwoners van Pannerden worden.

Voor de zware posten Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en Jeugdzorg is Hans Winters (Lokaal Belang) aangesteld. Welzijn gaat naar Belinda Elfrink (CDA). De afronding van de verbouwing van Hal 12 wordt verder door Nanne van Dellen (Lokaal belang) gedaan.

Voor de post Kunst en Cultuur en contacten met het Commissariaat voor de Media is Carla Koers (CDA) bereidt gevonden dit tijdelijk op zich te nemen. Ook zal zij het aanspreekpunt worden voor de inwoners van Lathum

Anita van loon heeft de functie van Wethouder vanaf de verkiezingen in 2017 bekleedt. Er is nog geen opvolger voor haar gevonden.


Current track

Title

Artist

Background