Ambities trainer De Graafschap: kampioen worden!

Written by on 24 juli 2019

Mike Snoei de nieuwe trainer van de Doetinchemse voetbalclub De Graafschap windt er geen doekjes om, zijn doel is om het komende seizoen kampioen te worden in de Keuken Kampioen Divisie.

Dat hij ervan overtuigd is komt na bestudering van het spelersmateriaal wat hij bij zijn komst aantrof. Er is volgens hem nog wel behoefte aan een buitenspeler en houdt hij rekening met het vertrek van Youssef El Jebli.

Mike Snoei, die de naar Friesland teruggekeerde trainer Henk de Jong vervangt, weet dat hij op de hulp vanaf de tribune kan rekenen van veel trouwe supporters. Onder de bezielende leiding van Henk de Jong bleek dat zij, ook toen degradatie een feit was, er altijd zullen zijn.

Op 9 augustus begint het voetbalseizoen voor de clubs in de Keuken kampioen Divisie.


Current track

Title

Artist

Background