Parkeervakken voor zwangere vrouwen in Doetinchem.

Written by on 31 juli 2019

Binnenkort kunnen zwangere vrouwen in Doetinchem parkeren op speciale parkeerplaatsen. Nu is het voor hen vaak te moeilijk een geschikte parkeerplaats te vinden. De gemeente wil het voor zwangere vrouwen en gezinnen met baby’s makkelijker maken.

Alexandra Strzelczyk van Magnetic Fotografie zag in België dat daar al veel aparte parkeerplaatsen zijn voor zwangere vrouwen. Als dit in België kan moet dat ook in Nederland kunnen dacht ze. De vakken waren daar veel ruimer.

Eerder deze zomer presenteerde Strzelczyk haar idee op een ideeënmarkt van de gemeente. De reacties waren positief. Toen het idee in de laatste raadsvergadering werd besproken is er een motie aangenomen. De gemeente gaat bekijken waar die parkeerplaatsen zouden moeten komen.


Current track

Title

Artist

Background