Politie achtervolging door Gelderland.

Written by on 6 augustus 2019

Maandagavond heeft de politie een automobilist aangehouden die door Gelderland raasde. Een lange achtervolging van 180 kilometer volgde vanuit Duitsland over de A12, A30 en A1 (knooppunt Hoevelaken) waarna hij in Amsterdam tot stoppen gedwongen werd.

De auto werd gecontroleerd door de Duitse politie bij Dinslaken (duitsland). Nadat er een mogelijk vuurwapen was aangetroffen, ging de man er met hoge snelheid vandoor.

De politie heeft twee keer geschoten op zijn banden om te voorkomen dat hij opnieuw kon vluchten. Daarna kon hij worden aanhouden. Zijn identiteit is niet bekend, aldus een woordvoerster van de politie. De man reed in een auto met een Duits kenteken.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background