Bed & Breakfast steeds populairder in de Liemers

Written by on 8 augustus 2019

De afgelopen jaren is het aantal B&B’s in de Liemers aanzienlijk gestegen. Op de Markt in Zevenaar is B&B Pleinzicht sinds 2018 geopend. In het centrum van Zevenaar was namelijk nog geen overnachtingsmogelijkheid en het bleek dat hier toch behoefte aan was. In het weekend is het B&B vooral in trek bij toeristen en mensen die een feestje in de buurt hebben en doordeweeks zijn het voornamelijk zgn. Arbeidslogies. Doesburg is in de Liemers de meest populaire stad. In de Hanzestad heeft men de keus uit maar liefst 12 B&B’s. Eén van de redenen is onder andere de gunstige ligging ten opzichte van Arnhem, Achterhoek en de Veluwe. Het opzetten van een B&B is geen sinecure , want men moet voldoen aan allerlei eisen. Er moeten vergunningen worden aangevraagd en ook is men verplicht om een nachtregister van slaapgasten bij te houden.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background