Nieuw album ,Vandaag’ van Liemerse zanger Paul Mulder

Written by on 16 september 2019

Eind september verschijnt de nieuwe cd ‘Vandaag’ van zanger-gitarist Paul Mulder uit de Liemers. Op zijn cd staan elf zelfgeschreven liedjes, waarvan tien in het Nederlands en één in de Liemers streektaal. Het nummer ,Gres’ is regelmatig te horen bij regionale omroepen en is ook te vinden op YouTube.

Gisteren (zondag 15 september) was Paul Mulder te gast bij Favoriet FM in het programma ,Laot maor ‘ns heuren’ van Rudi Buiting en Henk Jansen. Hij zong daar liedjes live in een soort van koffieconcert. Kleinschalig maar alle aanwezigen waren dol enthousiast.

29 september geven Paul Mulder en zijn muzikale vrienden een feestelijk optreden op in het Andreas gebouw in Zevenaar. Naast Mulder treden accordeonist Theo Scholten, zangeres Margit Gasseling en slagwerker Vincent Gal op. Aanvang: 14.30 uur.


Current track

Title

Artist

Background