Rent-A-Cop in gemeente Zevenaar

Written by on 25 september 2019

Gisteren (24 sept) bepaalden de inwoners van gemeente Zevenaar waar de agent moet zijn en wat hij moet doen. Het gebeurde in het kader van Rent-A-Cop.

Voor diegene die het concept van Rent-A-Cop nog niet kennen: Er werd de kans geboden om op dinsdag 24 september, van 19.00 uur tot 21.30 uur, te bepalen waar en waaraan de politie hun aandacht moest besteden. Er zijn van alle mogelijkheden te bedenken als overlast, hangjongeren, snelheidsduivels en zwerfvuil enz.

De taken en voorstellen moeten wel binnen het takenpakket van de politie liggen en uitgevoerd worden binnen het werkgebied van de gemeente Zevenaar.

Op de Facebookpagina van Politie Zevenaar konden alle inwoners hun verhaal of klacht doen. Er werd veel op gereageerd. Een uitspraak was, eindelijk doet de politie wat wij vragen. De politie vond het een geslaagde actie en zal de aankomende tijd meerdere controles uitvoeren.


Current track

Title

Artist

Background