Laatste Living Statues festival in Arnhem.

Written by on 1 oktober 2019

Aanstaande zondag 6 oktober zal voor de laatste keer het Living Statues festival in Arnhem te zien zijn. Vooraf zullen veel deelnemers op zaterdag 5 oktober in een spectaculaire optocht door het centrum van Arnhem lopen. Deze optocht start om 15.00 uur op het Audrey Hepburnplein.

Volgens organisator Robin Hagen zal het laatste wereldkampioenschap in Arnhem een waardige afsluiting zijn. Hij heeft van veel landen de beste acts kunnen binnenhalen. Zo verwacht hij meer dan 40 kinderacts, 52 internationale profs en 28 Nederlandse professionele deelnemers.

Totaal zullen er meer dan 600 deelnemers meedoen aan deze editie.

Het spektakel begint op zondagmiddag om 13.00 uur. De winnaars zullen vanaf 17.00 uur op de grote Markt bekend gemaakt worden. Bezoekers wordt aangeraden zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background