Beroving minderjarige in Zevenaar

Written by on 9 oktober 2019

Afgelopen zondag kreeg de Zevenaarse politie melding van een beroving van een 14-jarige jongen. Dit zou gebeurd zijn met bedreiging van een vuurwapen. Het slachtoffer moest onder andere zijn telefoon en kleding afgeven. Hij wist te ontkomen en is bij omwonenden naar binnen gevlucht. De inschakelde politie is samen met de jongen gaan zoeken naar de dader(s) en troffen deze aan bij een hangplek.

De politie heeft uiteindelijk 5 jongens aangehouden. Door de politiehond werd een wapen aangetroffen in de bosjes. Uit onderzoek bleek dat het ging om een balletjespistool. Op het eerste oog was niet te zien wat voor wapen dit was.

Twee jongens moeten op korte termijn verschijnen voor de Rechter Commissaris.


Current track

Title

Artist

Background