Zwarte Cross overnachting alleen vanaf 18 jaar en ouder.

Written by on 22 oktober 2019

Wie straks tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde wil overnachten op de bijhorende camping, of het rennerskwartier wil bezoeken, moet minimaal 18 jaar oud zijn.

Dat is de nieuwe huisregel die door het bestuur is aangenomen om meer verantwoordelijkheid te nemen voor de jeugd onder de 18 jaar. Zij vinden dat er hiermee meer aan de zorgplicht en aan de aansprakelijkheden voor deze jongerengroep wordt gedaan.

Het bestuur hoopt op begrip van de jongere festivalbezoekers en benadrukt dat het alleen de toegang tot de camping en het rennerskwartier betreft. Iedereen is welkom op het festivalterrein en het feest zal er volgens hen niet minder op worden.

De bekende uitzondering op de regel is dat de toegang voor de deelnemers aan de brommerklasse wel op 16+ jaar blijft gehandhaafd.


Current track

Title

Artist

Background