Marco Kaptein

Marco wordt in juni 1969 geboren in Arnhem. Dat Marco op de wereld kwam, was zo speciaal dat ze er een liedje over hadden gemaakt. Namelijk The Summer Of 69, het beste bouwjaar ooit.
Daarbij woont hij ook nog eens op nr. 69 en vinden we 69 terug in zijn postcode. Zijn favoriete standje is trouwens…euh… ter zake.

Muziek zit bij Marco in het bloed. Daarom loopt hij ook zo ritmisch. Begonnen in de tijd dat de discotheek nog bestond. Jaren lang de weekendjes doorgebracht “behind the wheels of steel’ totdat de radio in beeld kwam. Zo was hij zoal te horen bij:  Actief, Trend FM en M-FM en nu dus alweer een tijdje bij Favoriet FM.

Lekker anoniem bezig zijn dat paste Marco wel. Ook direct gepassioneerd door het produceren van jingles, het visitekaartje van de radio, waar hij nog steeds de late uurtjes op een stoffige kamer met een computer mee vult.

Tot de dag van vandaag heeft dat virus Marco nog nooit verlaten.

Na diverse tijdsloten gehad te hebben heeft Marco nu z’n eigen ochtendshow op RTV-Favoriet. Elke zaterdag van 08:00 tot 10:00 uur wakker worden en je weekend beginnen met een spraakmakend geluid. Ook de laatste uren van de werkweek op vrijdagmiddag kun je met Marco beleven op vrijdagmiddag.

Marco Kaptein hoor je vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur & zaterdagochtend tussen 08.00 en 10.00 uur bij Favoriet FM.Current track
Title
Artist

Background