Rudi Buiting

  Rudi Buiting wordt in mei 1968 geboren in Zevenaar. Zijn liefde voor muziek gaat heel ver. Daarom heeft hij ook een zeer brede smaak van muziek.
  Zijn radiocarrière begint al op 16 jarige leeftijd bij de toenmalige plaatselijke lokale omroep van Zevenaar. Na een aantal jaren is hij door tijdgebrek gestopt bij deze radiozender. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Hij heeft toen weer de draad opgepakt bij Favoriet FM. In eerste instantie als technicus achter de schermen bij diverse programma’s. Sinds begin dit jaar presenteert hij een programma met aandacht voor regio- en dialectmuziek. Dit is om de week te beluisteren op de zondagochtend tussen 10 uur en 12 uur. Sinds juli jl. presenteert Rudi ook het programma Holland Hitland iedere zondagmiddag tussen 12 uur en 14 uur. Daarnaast hoor je hem ook regelmatig als inval presentator bij andere radio programma’s. Ook doet Rudi nog steeds achter de schermen de techniek verzorgen bij o.a Kijk op de samenleving en Favoriet FM sport. Tevens zit Rudi ook bij het team wat radio uitzendingen op locatie verzorgt. Kortom Rudi kom je regelmatig tegen in en rond om Favoriet FM.

  Rudi is te beluisteren op zondag ochtend met “Rudi Buiting 10-12” (iedere veertien dagen) en op iedere zondagmiddag met “Holland Hitland”.  Current track

  Title

  Artist

  Background