Vrijdag

Non Stop

00:00Vrijdag

00:00Vrijdag

De beste hits, Non stop!

Learn more

Jorre Vink

07:00Vrijdag

07:00Vrijdag

JORRE VINK  07.00 uur - 10.00 uur Elke vrijdagochtend hoor je Jorre Vink op Favoriet FM. Hij presenteert DE vrijdagmorgenochtendshow! 's Avonds is Jorre er om 19.00 uur weer en streept hij de week af en VINKT hij het weekend aan in Vinkleuk.  

Learn more

Wijbrand van der Sande

10:00Vrijdag

10:00Vrijdag

WIJBRAND VAN DER SANDE  10.00 uur - 12.00 uur Elke vrijdagmorgen hoor je Wijbrand van der Sande op Favoriet FM. Hij begeleidt je van de koffiepauze muzikaal naar de lunch. Wijbrand is er ook op zondagmiddag van 17.00 - 18.00 uur met Jet's geht los!    

Learn more

Frans de Zwart

12:00Vrijdag

12:00Vrijdag

FRANS DE ZWART 12.00 uur - 14.00 uur Vrijdagmiddag als je lunch begint, hoor je op Favoriet een oude bekende: Frans de Zwart. Jarenlang heeft hij in de middag een radioshow gehad, en nu is hij terug. Op de vrijdagmiddag op Favoriet FM.                  

Learn more

Marco Kaptein

14:00Vrijdag

14:00Vrijdag

MARCO KAPTEIN   08.00 uur - 10.00 uur & vrijdagmiddag 14.00 uur - 16.00 uur. Elke zaterdagmorgen hoor je Marco Kaptein op Favoriet FM. De zaterdagmorgen ochtendshow op Favoriet. Marco brengt je op de hoogte van het laatste nieuws en heeft ook nog de coverstory die hij daarna draait  en hij heeft de of een ODOL....de wat? Ik zou gewoon luisteren, dan legt hij dit onschuldige item voor je uit. Zaterdagmorgen op jouw Favoriet! Ook de laatste uren van je werkweek hoor je Marco op Favoriet. Op vrijdagmiddag loodst hij je naar het weekend toe. Meer en actuele informatie vind je op de Facebookpagina van Marco. En vergeet deze niet te liken!

Learn more

16:00Vrijdag

JOSHUA’S VRIJDAGMIDDAGBORREL 16.00 uur - 18.00 uur Elke vrijdagmiddag hoor je Joshua's vrijdagmiddagborrel op Favoriet FM. Heerlijk, de werkweek zit erop en je kunt rustig ontspannen. Even twee dagen de dagelijkse sleur van het werk vergeten, even een borreltje erbij en genieten van de twee uur durende Vrijdagmiddagborrel. Joshua heeft elke week een gastpresentator, want borrelen doe je natuurlijk niet alleen. Er wordt bijna alleen maar wijn gedronken en dat gebeurd onder begeleiding van vinoloog Michel van Tooren van Wijnkoperij Henri Bloem in Arnhem. Je kunt ook twee bioscoopkaarten winnen van Movie Unlimited in Zevenaar, voor een film naar keuze. Hiervoor hoef je alleen maar even je deelname bekend te maken voor het VMBO-diploma (VrijdagMiddagBorrelOnderwijs). Je krijgt één vraag over een film (klassiek of recent) en daar drie bijbehorende feiten. Twee feiten zijn verdraaid, één is er waar. Maar welke? Begin je weekend goed en borrel gezellig mee aan de andere kant van de radio met Joshua’s Vrijdagmiddagborrel! Meer en actuele informatie, zoals iedere week een filmpje vind je op de Facebookpagina van Joshua's Vrijdagmiddagborrel.

Learn more

18:00Vrijdag

WEEKEND WARMING UP  18.00 uur - 19.00 uur Elke vrijdagavond hoor je Weekend Warming up op Favoriet FM. Als de vrijdagavond begint, draait Eugene van de Schuur jouw favoriete muziek, om het weekend goed in te luiden. Vraag ze aan! Liedjes aanvragen kan via de Facebookpagina van Weekend Warming up.   En vergeet deze niet te liken!

Learn more

19:00Vrijdag

VINK LEUK  19.00 uur - 21.00 uur Elke vrijdagavond hoor je Vink Leuk op Favoriet FM. Jorre Vink streept de week af en VINKT het weekend aan. Lekkere muzikale vrijdagavondshow, waarin hij de afgelopen week met je doorneemt  met 'natuurlijk' om half 9, de half negentig. Een lang niet gehoorde track uit de jaren 90.  

Learn more

21:00Vrijdag

GRAAFWERKZAAMHEDEN   21.00 uur - 23.00 uur Elke vrijdagavond hoor je John de Graaf op Favoriet FM. Twee uur lang de beste hits uit drie decennia. John draait nog regelmatig vanaf good old vinyl. Daarin draait ook 3 hits vanaf vinyl in: "Tijd voor een trio!" En wordt het randje opgezocht met"De gedoogde gallische Graafplaat" Jouw vrijdagavond wordt nooit meer hetzelfde! Luister maar eens als je durft!    

Learn more

23:00Vrijdag

WEEKEND DANCE 23.00 uur - 00.00 uur. We can't dance, maar jij wel! En gelukkig maar! Robin Bussink draait de lekkerste weekend dancetracks  tussen 23 en middernacht.    

Learn more
Current track
Title
Artist

Background